Uitblinken in je vak

Direct als BBL-leerling in dienst

We bieden jou, als echte doener, de kans om ons vak te leren terwijl je bij ons in dienst bent. Via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) voor verzorgenden en verpleegkundigen leer je in de praktijk. Binnen korte tijd heb je een goede baan als verzorgende of verpleegkundige bij Markenheem én een prachtig diploma van het Graafschap College.

Regelmatig een BBL-plaats beschikbaar
Veel van onze Verzorgenden niveau 3 en Verpleegkundigen niveau 4 werden opgeleid bij ons in huis. Ook jou bieden we graag de kans om via een BBL-traject bij ons in dienst te komen. Neem contact op met ons HRM-team via hrm@markenheem.nl om te laten weten dat je hier interesse in hebt! Als er een plek voor je is, word je uitgenodigd voor een kennismaking.

Samenwerking met het Graafschap College
Het diploma dat je aan het eind van het traject ontvangt is van het Graafschap College in Doetinchem. Daar leer je alle theorie die je bij ons in de praktijk brengt. Onze gecertificeerde praktijkopleider begeleidt het traject. Ongeveer 20% van de tijd zit je in de schoolbanken, de overige 80% van de tijd ben je lekker aan het werk met een enthousiaste groep collega’s.