Over ons

Onze belofte aan jou

Dat wat we onze cliënten beloven, beloven we ook jou. Je mag van ons verwachten dat we een betrouwbare en betrokken werkgever zijn. Een bedrijf waarop je kunt bouwen en waar je jezelf vol enthousiasme samen met je collega’s kunt blijven ontwikkelen. Past Markenheem bij jou?

Pas jij bij Markenheem?

Als medewerker van Markenheem, speel je een grote rol in het leven van onze cliënten en collega’s. Samen maak je waar, wat we onze cliënten samen hebben beloofd. We vinden het daarom belangrijk dat jij je als nieuwkomer goed voelt bij dat waarin we geloven. Pas jij bij Markenheem?

Zorg Dichtbij

Die heerlijke leunstoel. Familiefoto’s aan de muur. Het vertrouwde magazine op het tafeltje naast de bank. Dat is thuis. De plek waar je je goed voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Lachen en ontspannen.
Een gevoel van veiligheid. Dat bieden we ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst . Met zorg dichtbij, in een van onze woonzorgcentra of in de wijk. Onze cliënten zitten vol verhalen. Vol levenservaring. Vol herinneringen en karakter . We nemen de tijd om dat te ontdekken. Door echt verbinding te maken en elkaar goed te leren kennen. Door te ontdekken wat een cliënt wel kan en wat kleur geeft aan zijn leven. Elke dag zetten we vol enthousiasme dat stapje extra om bij te dragen aan een waardevolle dag. Samen voor en met onze cliënten, hun familie, de mantelzorgers, onze omgeving én ons team. Bevlogen noemen we dat.

Zorg dichtbij

We zeggen wat we doen. En we doen wat we zeggen. Duidelijk. Betrouwbaar. En open. Met liefde voor ons mooie vak blijven we onszelf en onze zorgverlening ontwikkelen. We investeren in onze vakmensen.
En bieden volop kansen. Zo kunnen onze cliënten vertrouwen op puur vakmanschap. Iedere dag weer. We zijn trots op onze plek; midden in de Achterhoekse samenleving. Met woonzorgcentra in Doetinchem en Bronckhorst en collega’s in de wijk, zijn we altijd dichtbij. Vertrouwd en betrokken, daar waar het nodig is.
We kennen onze cliënten. Hun levens, hun omgeving, hun wensen en hun uitdagingen . In die nabijheid voelen we ons op ons gemak bij elkaar. En dan zijn we op ons best.

‘Marken’ en ‘heem’

Weet jij waar Markenheem voor staat? Letterlijk?
De naam Markenheem bestaat uit ‘marken’ en ‘heem’. Marken betekent markeren of accentueren. Heem is een oude term voor woonplaats, thuis. Die tweedeling in de naam zie je ook terug in het nieuwe logo. Met twee frisse kleuren die staan voor ‘dichtbij’ en ‘samen’, met een eigentijdse vormgeving die vertrouwen uitstraalt en die past bij deze digitale tijd. En ook belangrijk: een uniek en herkenbaar beeldmerk.

Bevlogen

Bij Markenheem voelen ouderen en professionals zich thuis. We maken samen van elke dag een waardevolle dag. Dat doen we door elkaar goed te kennen. Continu de verbinding te zoeken. Door te ontdekken wat onze cliënten gelukkig maakt en energie te krijgen van alles wat nog wél kan. En dagelijks vol enthousiasme dat stapje extra te zetten. Voor en met onze cliënten, hun familie, de mantelzorgers, onze omgeving én ons team!

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen. En we doen wat we zeggen  Duidelijk. Betrouwbaar. En ope . Naar elkaar en naar anderen. De ouderenzorg is een dynamisch vak. Nieuwe inzichten helpen ons om elke dag onszelf te ontplooien. Daarom blijven we ons vol passie ontwikkelen en delen we onze kennis. Zo leveren we hoogwaardige zorg waar mensen op kunnen vertrouwen. Vandaag en morgen.

Dichtbij

We zijn trots op onze plek; midden in de Achterhoekse samenleving. Met woonzorgcentra in de regio Doetinchem en Bronckhorst én onze collega’s bij de mensen thuis, zijn we altijd dichtbij. Daar waar het nodig is. We kennen onze cliënten. Hun levens, hun omgeving, hun wensen en hun uitdagingen. We voelen ons thuis bij elkaar. Vertrouwd. Betrokken. En altijd dichtbij.