Zorg dichtbij

Onze belofte aan jou

Dat wat we onze cliënten beloven, beloven we ook jou. Je mag van ons verwachten dat we een betrouwbare en betrokken werkgever zijn. Een bedrijf waarop je kunt bouwen en waar je jezelf vol enthousiasme samen met je collega’s kunt blijven ontwikkelen. Past Markenheem bij jou?

Lees hier ons magazine Werken & Leren

Pas jij bij Markenheem?

Als medewerker van Markenheem, speel je een grote rol in het leven van onze cliënten en collega’s. Samen maak je waar, wat we onze cliënten samen hebben beloofd. We vinden het daarom belangrijk dat jij je als nieuwkomer goed voelt bij dat waarin we geloven. Pas jij bij Markenheem?

Bekijk hier de virtuele vakantieborrel

Betrouwbaar

We zijn een transparante, duidelijke en heldere organisatie. Zowel naar onze cliënten, hun familie en de samenleving als naar elkaar. We maken waar wat we beloven: afspraak is afspraak.

Dichtbij

We staan midden in de samenleving. Er is een grote mate van betrokkenheid met cliënten en collega’s; iedereen krijgt de nodige persoonlijke aandacht en voelt zich thuis bij Markenheem. Onze deuren staan open voor iedereen. Met onze verschillende locaties zijn we ook letterlijk dichtbij.

Enthousiast

We hebben hart voor ons werk en bieden dagelijks – vol enthousiasme – persoonlijke zorg en heldere, veelzijdige dienstverlening aan cliënten en aan elkaar.

Vakmanschap

Met goed opgeleide werknemers en ervaren vrijwilligers leveren we dagelijks hoogwaardige zorg op maat voor onze cliënten. We waarderen en respecteren de eigen levensstijl en individuele wensen van een ieder.